Néhány tapasztalat a sok sok ezer közül

 

 

 

A Laminine használói örömmel, hálával és nagy lelkesedéssel osztják meg tapasztalataikat nemcsak köszönő levelekben, hanem videómegosztókra feltöltött videóüzenetek formájában is

 

Alvás és bőr állapotának javulása
(Erica M. – Ausztrália)

 

„Problémáim voltak a hátammal már több, mint 24 éve. A
gerincgyógyász, a jóga, az akupunktúra és a reflexológia sem segített.
Ha egy napot a kertben töltöttem, akkor 1 hétre teljesen lerobbantam.
Olyan rossz állapotban volt a hátam, hogy minden reggel úgy keltem, hogy négykézláb kellett az ágyneműt a helyére tennem. Az unokatestvérem mesélt a Laminine-ról, és rögtön az első nap, amint beszedtem, úgy aludtam, mint még sohasem. Elképesztő nyugalom lett úrrá rajtam. Két hónap szedés után még mindig nem hiszem el azt a fejlődést, amit az egészségemben okozott. Ma már nyugodtan dolgozhatok a kertben, fájdalom és kényelmetlenségek nélkül – még cipekedni és bútort tologatni is bírok! A körmeim már nem töredeznek, a hajam és a bőröm is erősebbé vált. A Laminine a legerősebb (és legtermészetesebb) termék, amivel életemben találkoztam, és ma már teljes idejű hálózatépítő vagyok az LPGN-ben!

 

 

 

 

 

 

Bőr állapotának javulása
(Anton T. – USA)

 

A Laminine-t és az Omegát 2014 januárja óta szedem. Gyerekkorom
óta bőrproblémákkal szenvedek a nyakamon, mellkasomon és a hátamon. Próbáltam több gyógyszert is, de egyik sem működött.
Miután fél évig fogyasztottam sima és bársonyos a bőröm, és senki nem tudná megmondani, hogy voltak ilyen problémáim. A bal államon évő sebhely is eltűnt. Sokkal jobban érzem magam, és nem aggódok a külsőm miatt. Hálás vagyok az LPGN-nek.

 

 

 

 

Energia és fizikai erő növekedése
(Vladimir K. – Oroszország)

 

2013 elején hallottam először a Laminine-ról. Ebben az időszakban a lányom egy operáción volt túl, amiből nem tudott felépülni.
Vitaminokat szedett, az étrendjén változtatott, és próbált aktív lenni.
Mindezek ellenére gyenge volt, sápadt, és az iskolában sem tudott teljesíteni. Már az első kapszulák után a lányom étvágya visszatért, sokkal energikusabb lett és a jegyei is jobbak lettek. Rövid idő alatt teljesen felépült. Most már több, mint egy éve dolgozunk ezzel a termékkel és nem csak a saját, de mások egészségét is jobbá tettük.

 

 

 

 

Aneurizma, Stroke
(Kevin Sorbo – USA – színész)

 

 

 

 

Kevin Sorbo amerikai színész, legismertebb filmje a Herkules sorozat volt. Az egyik legalattomosabb betegség tünetei jelentkeztek rajta, az aneurizmáé. Mindemellett háromszor is stroke-ot kapott egy új-zélandi forgatás ideje alatt. Elmondása szerint az egészségét kizárólag a családjának, az egészséges életmódjának és a Laminine-nak köszönheti.

 

 

 

 

Köszvény

 

Édesanyám, akinek köszvénye van és görbék az ujjai, a Laminine szedése után a duzzanat kisebb lett és elmúlt a szörnyű fájdalma is. Most rengeteg az energiája, tisztább a tekintete és az arca is szebb lett. .Édesanyám 68 éves és naponta 2x szedi a Laminine-t és 2x az Omegát este

 

 

 

 

 

Ekcéma

 

A 2 éves fiamnak ekcémája volt a kezén és a lábán. Elkezdtem nála alkalmazni a Laminine-t. Először 0,5 kapszulával naponta, majd 2 hét után 1 kapszulával.1,5-2 hónap után az ekcémának nyoma sincs, a bőre sima, tiszta és egyforma tónusú az egész testén (előtte piros és száraz volt).

 

 

 

 

Meddőség

 

33 éves nő meddőségét 13 éven keresztül kezelték. Elkezdte szedni a Laminine-t, naponta 2x 2 kapszulát. 4 hónap múlva teherbe esett. A baba most 3 hónapos, egészséges és jól fejlődik. 36 éves nőt szintén meddőségre kezelték 15 éven keresztül. Rendszertelenül és kétségekkel kezdte el szedni a Laminine-t. 6-7 hét után jobb lett a közérzete és eldöntötte, hogy elkezdi rendszeresen szedni a Laminine-t, naponta 2 x 2 kapszulát. 3 hónappal később teherbe esett és egy egészséges kisfia született, aki szépen fejlődik.

 

 

 

 

Mellrák

 

A feleségem 52 éves. 2013-ban mellrákot diagnosztizáltak nála. Megműtötték és 8 kemoterápiás kezelést kapott. 2014-ben áttétek jelentek meg a másik mellében is. A nyaka bal oldalán egy csomó jelent meg. Januárban megkapta az első kemoterápiát. Kritikus volt az állapota, és az orvosok azt mondták, hogy készüljek fel a legrosszabbra, mert ez a betegség végső stádiuma. Fáradt volt és naponta fél kg-ot fogyott. 2015. január 30.-án elkezdte szedni a Laminine-t és 3 nap múlva felkelt az ágyból, és fokozatosan regenerálódott. Jobb lett az étvágya, és a súlya is több lett. A vérvizsgálat után az orvos kijelentette, hogy az ellenőrzések ritkábbak is lehetnek. Be kell, hogy valljam, hogy a Laminine egy világbajnok. A feleségem több mint egy éve szedi az Omega-val és Immune-nal együtt.

 

 

 

 

Gégerák

 

Ez egy 80 éves ember tapasztalata a gégerákkal. Operációra várt, amely után úgy tudták volna táplálni, hogy egy cső segítségével közvetlenül a gyomorba juttatták volna a táplálékot. A történet a következőképpen alakult: egy bizonyos ideig fogyasztotta a Laminine-t, a többi termékkel együtt. Nem kellett pépesített ételt fogyasztania, és a műtét is elmaradt. A vizsgálatok kimutatták, hogy a gége állapota normalizálódott. Jól érzi magát, és a cigire is kedvet kapott, holott már évek óta nem dohányzik.

 

 

 

 

Cukor

 

Több tapasztalat (többek közt Ukrajnából vagy a Fülöp-szigetekről) beszámol arról, hogy cukorbetegeknél elképesztő hatást váltottak ki a készítmények. A vércukorszint olyan szinten normalizálódott, hogy már nem kellett inzulint használni a továbbiakban. Ukrajnában egy 85 éves férfi 20 év cukorbetegség után gyógyult meg az LPGN termékeknek köszönhetően.

 

 

 

 

Trombocita alultermelés

 

Dr. Roger Salindong, fülöp-szigeteki orvos arról számol be, hogy egy kislány betegének szervezete nem termel trombocitákat. A trombociták felelősek a vérzékenység megállításáért. Amikor a kislányt megismerte a trombocita száma mindössze 1 volt. Egy vérátömlesztésen esett át, azóta kizárólag a Laminine-t szedi. Ez tartja őt életben.

 

 

 

 

Fejfájás

 

Egy hölgy hosszú évek óta fejfájással küzdött. Úgy gondolta, hogy ezzel a fájdalommal kell leélnie életét. Mindössze 3 nap(!) termékfogyasztás (2×1 Laminine, + 1×1 Omega, +1×1 Digestive, + 1×1 Immune) után reggel arra ébredt, hogy a fejfájása eltűnt.

 

 

 

 

Visszanyert látás

 

Egy 18 hónapos gyermek, a védőoltás következtében elvesztette a látását, teljesen. A szülők hagyományos őssejt terápiát kerestek, és találtak is számára, de mindezt az USA-ban. Erre sem pénz, sem egyéb lehetőségük nem volt. Ekkor ismerkedtek meg a LAMININE Természetes Őssejt Kúrával. Napi fél-fél kapszula LAMININE-t tejbe keverve kezdtek el a gyermeknek adagolni. 3 hét után vették észre, hogy már reagál a fényre, a fényváltozásra.

 

 

 

 

Májtranszplantáció

 

Májtranszplantációra váró beteg kezdte el a LAMININE Természetes Őssejt Kúrát Kassán. 4 hónapon keresztül, napi 3×3 LAMININE kapszulát szedett, és a kivizsgálás azt mutatta, hogy a mája teljesen Regenerálódott.

 

 

 

 

Parkinson-kór

 

Dr. Mark Gustrafson beszámol egy betegéről, aki 2000 óta küzd Parkinson-kórral. Korábban amint felállt a betege, gyakorlatilag „lefagyott”, nem mozdult – ez a jele az idegek problémás működésének. Napi 2×2 kapszulát kezdett el szedni, azóta megszűnt ez a problémája, sőt most már egyedül megy ki a fürdőszobába és már takarítani is képes!

 

 

 

 

Stroke

 

Egy Belizében élő kanadai származású fogyasztó, egy nap alatt háromszor kapott Stroke-ot. A vizsgálatok után kiderült, hogy reumatoid artritiszben szenved, és gyakorlatilag mindene fáj. Aludni sem bírt, fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentők garmadáját kellett szednie, hogy képes legyen bírni a mindennapi dolgokat. Hosszú idő után úgy döntött kipróbálja a Laminine-t. Két hétig 2×2, utána 2×1 kapszulát szedett. A gyulladása és fájdalmai gyakorlatilag napok alatt elmúltak, és az alvás problémái is megszűntek.

 

 

 

 

Autizmus

 

Egy Bonnie Denton nevű hölgy a lányával kapcsolatban osztott meg tapasztalatokat. A lánya Suzie 10 éves és autizmusban szenved. A Laminine szedése óta sokkal nyitottabb lett társai felé. Egyre kevésbé él kitalált világokban, amiket TV-ben vagy filmekben látott, sokkal inkább tud a létező világra koncentrálni. Egyre többet tud tanulni, az egyik kedvenc hobbija az úszás lett.

 

 

 

 

Agyrázkódás, depresszió

 

Rick Goulette amerikai focista volt, természetesen ez idő alatt számtalan műtéten és agyrázkódáson esett át. A sűrű agyrázkódásnak az egyik következménye a komoly depresszió, amely sok esetben akár öngyilkossághoz is vezet az amerikai futball játékosoknál. Rick amióta a Laminine-t szedi minden depresszív hajlama eltűnt, és boldog, kiegyensúlyozott életet él. Célja, hogy a többi sportoló társával is megossza a Laminine-t, és segítsen nekik is elérni ezt a boldogságot.

 

 

 

 

Egy “szkeptikus” Laminine tapasztalatai

 

Mindig is szkeptikusan álltam hozzá mindenféle “csoda” készítményhez, ezt is csak azért próbáltam ki, hogy ne sértsem meg azt a kedves ismerősömet, aki ajánlotta. Egy emelt dózissal kezdtem 3×2/nap! Gondoltam, így gyorsan elfogy, hamarabb vége a tortúrának, én megtettem, amit kértek.

 

Az első két szemet lefekvés előtt vettem be: – általában rossz alvó vagyok, és fáradtan, összetörten ébredek, nincs is kedvem fölkelni, ha nem muszáj – Reggel nagyon nyugodtnak és kipihentnek éreztem magam, és nem volt kedvem felkelni, ha nem muszáj. Majdnem egész nap aludtam, három napon át, majd egyszer csak úgy ébredtem, hogy tele voltam energiával, tervekkel, ötletekkel, mint húszévesen.

 

Egy hét múlva, teljesen megszűntek a gyakori vizelési ingerek, és a vérnyomásom is kezdett rendbe jönni. Időnkén alább hagyott a fülcsengésem, amivel már szintén régóta kénytelen vagyok együtt élni. Összességében jól érzem magam, vidámabb nyitottabb vagyok a környezetemre, és a nemi vágyam is felfokozódott. Most már kíváncsi vagyok, hogy még mi minden változik meg.

 

József 60 éves, Bp.

 

 

 

 

Elmúlt az ízületi gyulladásom

 

2009-ben egyszerre gyulladt be szinte az összes ízületem, a térdem, a vállam és a csípő ízületem. Alig tudtam járni. Orvoshoz jártam, sokféle kezelést kaptam, de semmi sem segített csak rosszabb lett és a végén már csak a szteroidos injekciók enyhítették a nagyon erős fájdalmamat. Később nem jártam kezelésekre, mert nem akartam több szteroidot. Az évek alatt sokat javult az állapotom és megtanultam az állandó fájdalommal együtt élni.

 

Amikor a Laminine-t elkezdtem nem is gondoltam arra, hogy erre is hatással lesz. Úgy gondoltam, hogy rám fér egy kis regenerálódás, hiszen 61 éves elmúltam. Csak a Laminine-t fogyasztottam kezdetben, napi egy kapszulát. két hét elteltével egyszer csak azt éreztem, hogy napok óta nem fáj semmim. A hirtelen javulás fel sem tűnt először.

 

Azóta fogyasztom már a többi terméket is, a legszimpatikusabb az egészben, hogy már az elején az ajánlásaim után volt annyi jutalékom, hogy a termékeket meg tudom belőle vásárolni, így ingyen van!

 

Mindenkinek ajánlom, fogyassza és beszéljen az emberekkel a saját tapasztalatairól, akkor neki is ingyen lesz a termék és még az élete problémáit is meg tudja vele oldani!

 

F.Kata, Budapest, 61 éves

 

 

 

 

 

 

Laminine állatgyógyászatban történő alkalmazása

 

Régebb óta ismerkedem a Laminine terméktapasztalatokkal. Néhány héttel ezelőtt történt , hogy 80 éves édesanyámnak az 5 éves keverék kutyája minden előzmény nélkül ismert artrózis következtében váratlanul lebénult. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy fóka jellegű mozgásra kényszerült. Állatorvos fájdalom csillapítót adott és elmondta, nincs mit tenni ebben az esetben.

 

Ekkor ragadtam meg az alkalmat: olvasva, hogy porcosodást is segíti a készítmény saját felelősségemre elkezdtem alkalmazni a Laminine-t. Első 2 nap napi fél kapszula tekintettel a kutya kistestű mivoltára. Ezt követően napi 2 x fél kapszula és lásd a csodát: az 5-ik napon a kiskutya a saját lábán egy kis utóhatással, ami megfigyelhető volt, kisétált elém a kapuba. Amikor megláttam szó szerint elállt a szavam a meglepetéstől.

 

Most, hogy rendeződött a bénulási szakasz szükségesnek tartom az 1 doboz készítmény adagolását, napi fél kapszulányit.

 

Azóta stabil a kiskutya állapota és nagyon eleven.

 

KJné Teréz

 

 

 

 

 

 

 

Vastagbélgyulladás

 

69 éves nő vagyok. Az első tapasztalatom a keringés helyreállítása terén volt. Való igaz, hogy a szervezetben a legsúlyosabb problémákat teszik legelőször rendbe a LifePharm termékei.

 

Súlyos problémám volt a 3 éve fennálló vastagbél rendellenesség. Olyan mértéket öltött, hogy nem mertem már a lakásból kimozdulni, vagy nem ettem, mert evés után egyik pillanatról a másikra rohanni kellett a WC-re, még az orvosomnak sem beszéltem róla, azt vártam, majdcsak megoldódik.

 

A napi 2 x 2 Laminine szedése ezt is megoldotta, pedig szándékomban állt a Digestive termék megrendelése, és fogyasztása, amelyről tudni kell, hogy kifejezetten az emésztőrendszert támogatja. Ennél nagyobb bizonyíték nekem nem kell.

 

Nné Eszter

 

 

 

Keringési elégtelenség

Szeptember végén ismerkedtem meg a Laminine termékekkel. A Laminine fogyasztását 2 x 2 adagban kezdtem. Tavaly volt mélyvénás trombózisom, kb. 2 hét után észrevettem, hogy egészen könnyűek a lábaim, annak ellenére, hogy sokáig ültem a számítógépnél.

Nné Eszter

Gyorsjelentés: 1 hét tapasztalata

Én is már több, mint 1 hete szedem a Laminine-t, és kezdek kicserélődnie, megújulni! Hatalmasakat alszom (nagyon rossz alvó voltam), ki van simulva az arcom, jobb a kedvem és a közérzetem!

Alig várom, hogy a többi terméket is fogyaszthassam!

Summa summarum: nagyon hálás vagyok!

V. Marcsy

Méregtelenítés, béltisztítás, fogyás

69 éves vagyok. Az utóbbi években 15 kg súlyfeleslegem lett, amitől sehogyan sem tudtam megszabadulni.

Elkezdtem szedni a Digestiv-et napi 2×2 adagban sok vízzel. Már az első héten 5 kilótól szabadultam meg. Három hét alatt 11 kilót leadtam. Ízületi fájdalmaim megszűntek. Energikusabbnak, fittebbnek érzem magam.

Sz. Gyula

Javulás leukémiából

Három éve diagnosztizáltak nálam leukémiát (rosszindulatú elváltozást a véremben) ekkor 40 éves voltam. Másfél éve 2 hetente jártam a klinikára kezelésre. Aggasztóan leromlott az állapotom, hangulatom.

Laminine-t 6 hete 2×2 szedek, plusz 2×1 Omega+++-t. Az elmúlt másfél hónap alatt jelentősen javultak a mért adataim. Most már csak másfél havonta kell kontrollra járnom. Erőnlétem és hangulatom jelentősen javult.

S. Attila

 

4 kg mínusz 1 hónap alatt

Kíváncsiságból kezdtem el fogyasztani a Laminine-t. Komoly bajom nincs, egyszerűen szerettem volna megtapasztalni, hogy mit tesz velem, mire képes. “Kivasalt” érzésem volt már pár nap után, és nem voltam nyűgös. Ami meglepett, hogy a szokásos mennyiségű ennivaló most NAGYON SOKNAK TŰNT. Már a felénél teltség érzetem volt. Nem fogyóztam tudatosan, mégis 3-4 hét múlva több, mint 4 kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg.

P. Kata

Laminine szív- és érrendszeri betegségben

3 éve szívrohamom, majd szívkoszorú-ér műtétem volt. Utána a szokásos gyógyszerek tömkelege, egy rakat mellékhatás, …stb. Teljesen legyengültem, az életterem 15-20%-ra esett, magamat képes vagyok ellátni, de van család, és sokszor a háztartás vezetése is gondot okoz. Kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok/leszek rosszabbul. 5 lépcső után fulladtam, pár kilónál többet nem emelhetek (nem is tudok, nincs erőm rá).

5 hetes fogyasztásom tapasztalata: eddig is jó alvó voltam, de most, rendkívül mélyen alszom, a nappali dolgokat sokkal jobban bírom, nem fulladok pár lépcső után, sokkal nyugisabb lettem, nem nagyon lehet felhúzni.

Tudom, hogy az érrendszeremre és a szívemre a Laminine hatása hosszú távon lesz igazán jó, de amit eddig tapasztaltam az sokkal több, mint amit vártam ettől.

V. Csilla

Pozitív hatás 1 hét után

Egy hét után éreztem a pozitív hatást. Aztán a következő héten abbahagytam, mert az egyik ismerősömnek sürgősebben kellet a készítmény. Tehát, odaadtam neki a maradékot, hogy szedje, amíg megjön az övé. Majd visszaadja. Közben megrendeltem magunknak is egy következő, már nagyobb adagot.

Kimaradt egy hét – és ezen a héten kezdtem érezni, hogy a kezdeti pozitív, ébredő hatás elkezd eltűnni.

Ezért, amint megkaptam a csomagot, ami kb. 1 hét szállítási idő, elkezdtem újra szedni.

Tanulva a tapasztalataimból, már nem napi 1-et, hanem egy intenzívebb adagolással folytattam a Természetes Őssejt Kúrámat, ami napi 2×2 Laminine, + 1 Omega+++, +1 Digestive+++, +1 Immune+++. Ezt így fogom 3 hónapig folytatni, majd aztán meglátjuk, hogyan tovább.

Pikkelysömör

A 30 éve nyomasztó pikkelysömör 2 hét LAMININE szedés után a hasfalon annyira visszahúzódott, hogy már csak piros foltok maradtak utána. Ismerem Gábort vagy 10 éve, és láttam párszor, hogy milyen állapotban szokott kinézni a bőre. Ez jelentős javulás – 2 hét alatt!

Gyomorproblémák

Fél éve húzódó gyomorproblémák, gyomorsav, epe gondok, amik nem javultak. Evés után vagy puffadás, vagy hasmenés. Mondanom sem kell, hogy amit csak lehetett, azt már kipróbálta, de eredménytelenül.

3 hét Laminine (2×1) és Digestive+++(1×1) fogyasztás után a puffadás, hasmenés teljesen elmúlt, a gyomorsav, epe gondok szinte teljesen eltűntek. A reggeli savasság mérésénél sokkal jobbak lettek az értékei is. Közérzet sokkal jobb, alvás sokkal jobb, nincs már éjszakai gyomorsav, epe felböfögés. Eddig csak 3 hét telt el, de ahogy mondta: „Természetes, hogy folytatja az Őssejt Kúrát!

Krónikus fejfájás

Ildikó folyamatos fejfájással élt már együtt, amiről úgy vélekedett, hogy ez van. Neki már ezzel a fejfájással kell együtt élnie, mert eddig semmi sem tudott segíteni rajta.

Amint elkezdte a 2×1 Laminine, + 1×1 Omega, +1×1 Digestive, + 1×1 Immune napi szedését, a harmadik nap arra ébredt, hogy a fejfájása ELTŰNT! Amikor beszéltünk, akkor már több napja nem volt fejfájása, és ahogy mondta: 3 klasszissal jobban is érzi magát, jobb és energikusabb a közérzete. Ildikónál is működik a Természetes Őssejt Kúra, pedig minden „bogyóval” szemben szkeptikus és elutasító volt.

Nemzetközi Laminine tapasztalatok

 

Laminine fogyasztói tapasztalatok.

A jó egészség az élet minden területén a siker alapját jelenti. A Laminine-nak köszönhetően az emberek világszerte az életük legszebb éveit élik:


Kicsivel több mint 2 éve szedek Laminine-t, és a legfontosabb változásként megszűnt a szorongásom. Kellemetlenül éreztem magam a zárt helyeken, most pedig a Laminine-nek köszönhetően ez egyáltalán nem zavar.
Mary M., USA


Körülbelül egy hét Laminine szedés után azt vettem észre, hogy ébredéskor és a nap többi részében is energikusabb vagyok. Régebben olyan fáradt voltam napközben, most pedig világosabb a gondolkodásom, és könnyebben összpontosítok.
Ellen H., USA


Két évvel ezelőtt a 87 éves édesanyám elesett, amikor Fountain Valley (Egyesült Államok, Kalifornia állam) Mile Square parkjában sétált. Eltört a csípője és a könyöke. A kezelés részeként új csípőgömböt és csavarokat ültettek a karjába és könyökébe. Napi négy kapszulával kezdte el a Laminine szedését, és néhány hónapon belül a szervezete kilökte a csavarokat. Az orvosa meglepődötten állapította meg, hogy gyorsabban felépült, mint egy gyerek.
Kent H., USA


Nagyon korán, már 44 évesen megkezdődött nálam a menopauza. Egy barátom javaslatának köszönhetően próbáltam ki a Laminine-t. A Laminine közel két hetes használatát követően hamarosan felfigyeltem rá, hogy már nem ébredek fel az éjszaka közepén a saját izzadságomban úszva, átalszom az éjszakát, és sokkal egészségesebb az alvásom. Már nincsenek hangulatváltozásaim, boldogabb vagyok, és a libidóm is visszatért! Ragyog a bőröm, a fodrászom pedig meglepődött rajta, hogy mennyi hajam nőtt. A Laminine hat hónapnyi szedését követően elmúlt a fájdalom, amelyet egy szerencsétlen esés miatt a bal könyökömben éreztem. Szavakkal leírhatatlan, hogy mennyire boldog és hálás vagyok. Energikusabb, nyugodtam, boldogabb vagyok és visszakaptam az életem.
Elizabeth D., Ausztrália


A férjem és én 2013 júniusában kezdtük el szedni a Laminine-t, és 2013 decemberében a Laminine OMEGA+++-t. Azóta nagyon jól alszik, és a hangulata is jobb. Nagyon boldog vagyok, és kevesebb a stressz az életemben. Minden nappal egyre jobban és fiatalosabban érezzük magunkat (a 60-as éveinkben járunk).
Tatyana S., USA


2011-ben kezdtem el szedni a Laminine kapszulát, mert nagyon fájt a bal térdem. Néhány héten belül már nem volt problémám a fájdalommal. Megvizsgáltattam a látásom egy szemorvossal, és ő megállapította, hogy javult! El sem tudta hinni. Most hetente néhány alkalommal golfozok, és egyáltalán nem fáj a térdem. Az éves fizikai állapotfelmérésem eredménye tökéletes volt. Jelenleg három Laminine kapszulát szedek naponta. 2014 áprilisában ünnepeltem a 74. születésnapomat.
Steve P., USA


Egy hónapig szedtem a Laminine OMEGA+++ készítményt, majd úgy döntöttem, hogy megvizsgáltatom az érrendszerem és a vérkeringésem. Minden teszt pozitív eredményekkel zárult. Az érrendszerem életkora 48 évre fiatalodott, miközben én 64 éves vagyok! Le voltam nyűgözve, nagyon örülök ennek!
Galina A., USA


Évekig voltak alvásproblémáim. Amióta Laminine-t szedek, évek óta most aludtam a legjobban. Azt is észrevettem, hogy jobb a látásom és több az energiám. Mint homeopata, meg fogom osztani a Laminine-t másokkal.
Vicky M., USA


Az egyik szomszédom megkérdezte tőlem, hogy nem tudok-e valamit, ami segítene a légzésnehézség és az energiahiány leküzdésében. Beszéltem neki a Laminine-ről. Két hét szedés után visszanyerte az energiáját, és leszállt arról a kanapéról, ahol idejének 90%-át töltötte. Most háromszor egy héten golfozik, és egész nap a saját házán, vagy a lánya házán dolgozik. Azt mondta nekem, hogy már hosszú, hosszú ideje nem érezte ennyire jól magát. Láttam, hogy a bőre is sokkal jobban néz ki! Ez az ember 76 éves.
Mark S., USA


Évek óta szedek Laminine-t. Azt vettem észre, hogy amikor nem veszem be, akkor fáj a bal térdem, és inkább kihagyom az aznapi sétát. Tényleg észrevettem, hogy mennyivel jobban érzem magam a Laminine szedésekor, mint nélküle.
Gloria M., USA


Mióta a Laminine Omega+++ terméket szedem, észrevehető javulást tapasztaltam az egészségemben! A Laminine-nel együtt szedve érezhetően javította a koncentrációs képességem és az energiaszintem.
Lacie M., USA


Az apósom 66 éves volt, amikor először adtunk neki Laminine-t. Mindössze három hónap után, napi négy Laminine kapszulával fantasztikusnak bizonyultak az eredmények. Csökkent a vérnyomása, ahogyan a koleszterinszintje is, ráadásul fogyott. Energikusabbá és boldogabbá vált. A férjemmel együtt észrevettük, hogy sokkal jobban néz ki, és tele van élettel. Az apósom örökre hálás lesz! Köszönjük, LifePharm!.
Elizabeth D., Ausztrália


2005-ben romlott a látásom, és részlegesen megvakultam, nem tudtam beszélni, és rettenetesen reményvesztett voltam. Az eset előtt 1600 kilométert vezettem hetente, és nagyon élveztem. Ettől kezdve viszont nem vezethettem többé. Voltak idők, amikor csaknem kétségbeestem a bezártságtól. 2013 novemberében viszont Laminine-t kezdtem szedni, és csökkent a kétségbeesésem. A hozzáállásom javult, és a bevételszerzés képessége is sokat segített rajtam. Még a látásom is javult, így már önálló életmódot folytatott. Bevásárlok, főzök és takarítok magamra. Minden napnak reményteljesen nézek elébe, és bízok benne, hogy az jobb lesz az előző napnál. A LifePharm ügyfélszolgálata nagyon segítőkész, ami megkönnyíti számomra azt, hogy másokon segítsek, akiknek nagy szükségük van erre a csodálatos termékre.
Jack B., USA


Lefekvés előtt vettem be az első két Laminine OMEGA+++ kapszulámat, reggel pedig csodálatosan éreztem magam. Szellemileg friss és energikus voltam. Már tudom, hogy mit tesz a készítmény a szervezetemmel és az agyammal, azon tűnődök, hogy miben segíthet még!
Karen S., Ausztrália


Pár éve szedek Laminine-t, és hihetetlen eredményeket értem el vele. Többféle bőrirritáció leküzdésében és a látásjavításban is segített.
Joe H., USA


Kb. 15 éves tapasztalatom van az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban, De a Laminine-nál látott eredmények a leggyorsabbak és a legjelentősebbek. A 73 éves édesapám és a gyerekeim mind csak nyertek a Laminine-nel és a Laminine Omega+++-val. Az édesapám nagy változást érez a kitartásában és a vérkeringésében, a gyerekeim pedig jobban képesek megjegyezni azt, amit tanulnak az iskolában.
Timur S., USA


A Laminine három napos szedése után már boldogabb voltam, mint valaha, és ez még hét hónap múlva is fokozódott. Mélyen és nyugodtan alszom, felfrissülve ébredek. Három hét elteltével az arcom, az alhasam és a tricepszem megemelkedettnek, és sokkal fiatalabbnak tűnt. Most már ahogyan öregszem, a degeneráció hatásai helyett a regenerációt tapasztalatom. Erőnlétem, állóképességem és önregeneráló képességem rengeteget javult, testmozgáskor pedig még jobban érzem magam.
Ra A., Ausztrália


A Laminine és a Laminine OMEGA+++ nagyon jó termékek. Bár én és a családom nem éltünk egészségtelenül. Úgy érezzük, a termékek megerősítettek minket. Sok barátunknak valóban szüksége volt rájuk, És amikor megosztottam velük, örömmel láttuk az egészségi állapotukban bekövetkező javulást már két-három hónapon belül. Célom, hogy annyi embert informáljak e két termék csodálatos egészségi hatásairól, amennyit csak lehetséges.
Tatiana G., USA


Hét hónapos kezelésen vettem részt az egészségem javítása érdekében, és úgy hiszem, hogy a Laminine az által segítette a gyógyulásom, hogy segített a megfelelő alvásban, valamint az izomtónusom és az erőnlétem fenntartásában. A következő hónapokban és a későbbiekben is szeretnék részt venni a LifePharm Global vállalat munkájában.
Laurene B., Ausztrália


A Laminine többet használt a szervezetemnek, mint bármilyen más termék. Korábban álmatlanságban szenvedtem, és más panaszaim is voltak, ezek mostanra már el múltak. A Laminine-t a rokonaimnak és a barátaimnak is felkínáltam. Mindannyian elégedettek voltak!
Paulus S., Indonézia


Már jó pár hónapja használom a Laminine-t, és nagyon élvezem az előnyeit. Arra lettem figyelmes, hogy nőtt az energiaszintem, jobban érzem magam, és jobb az erőnlétem a mindennapi feladataim végzése közben. Ráadásul nőtt az izomtónusom, anélkül, hogy többet mozogtam volna. A Laminine egy nagyszerű termék, és még sokáig használni fogom.
Edwin T., Fülöp-szigetek


A Laminine két hetes használatát követően a férjemmel együtt mindketten jelentős javulást tapasztaltunk az egészségünket tekintve. A barátaim és a családtagjaim szintén megtapasztalták a termék előnyeit, már ami a bőr egészségét, az alvást, az emésztést és a fáradékonyság leküzdését jelenti. Szeretnénk kiterjeszteni az LPGN üzletünket a lehető legtöbb emberre, hogy ők is megtapasztalhassák az egészség természetes megközelítését.
Dessy H., Indonézia


A Laminine fizikailag és pénzügyileg is megváltoztatta az életem. A saját egészségem javult, ezért reméljük, hogy másokkal is megoszthatjuk a LifePharm Global lehetőségét. A Laminine-t ismert márkanévvé szeretnénk tenni, mert ez tényleg a kapszulába rejtett élet csodája. Ezt nem csak a Fülöp-szigeten, de globálisan is el szeretnénk érni. Egyenesen bűn lenne, ha nem osztanánk meg másokkal a Laminine csodálatos előnyeit.
Emily S., Fülöp-szigetek


Általánosan egészséges vagyok, és nem kerestem jelentős változást a fizikai jóllétem érdekében. Ennek ellenére, amikor elkezdtem szedni a Laminine-t, különös előnyeit vettem észre. Először is, egyszer sem lettem náthás. Ez nekem azt jelenti, hogy erősebb az immunrendszerem.
Svetlana G., USA


Mielőtt a nővérem bemutatta volna nekem a Laminine-t, állandóan a fizikai nehézségeimmel küzdöttem. A betegségeim miatt gyakran időpontokat hagytam ki, vagy nem teljesítettem a kötelezettségeimet. Most már úgy érzem, hogy ez a harc véget ért. A Laminine új életet adott nekem, és büszke vagyok arra, hogy megoszthatom azt az arra rászorulókkal.
Marieliza I., Fülöp-szigetek


Amióta csatlakoztam az LifePharm-hoz, mindenkinek beszéltem a Laminine-ről, akivel csak találkoztam. Ezután decemberben elkezdtem szedni a Laminine OMEGA+++ terméket is. Több mint 2 kilót fogytam, a körmeim pedig kőkeménnyé váltak. A koncentrációs képességem és a memóriám is javult, most meglepően sok olyan dologra emlékszem, amit korábban elfelejtettem volna. Úgy alszom, akár egy kisbaba, és az életminőségem is nagyon sokat javult.
Galina L., USA


Amióta csatlakoztam a LifePharm Globalhoz, új embernek érzem magam. Amikor elmondom az embereknek, hogy mennyivel jobban érzem magam a Laminine és a Laminine OMEGA+++ készítmények használatával, azonnal ki akarják próbálni. Ha pedig megteszik, akkor magukon és tapasztalják a pozitív eredményeket. Az alvás- és önbizalomhiány után energikussá és hatékonnyá váltam.
Nina A., USA


Atléta és katona is voltam; de az elmúlt években nem tudtam aludni a lábfájástól. Kevesebb mint egy hónapja szedtem a Laminine-t, amikor nagy megkönnyebbülést tapasztaltam, és az alvásminőségem jelentősen javult.
Rashid T., USA


Örömömre szolgál, hogy még csak egy hónapja szedem a Laminine OMEGA+++ készítményt, és meglepetésemre máris érzem a hatását. Javult a vérkeringésem, nyugodtabban alszom, és jobb az állóképességem. És csak most kezdtem szedni a Laminine-t! Egyszerre veszem be majd mindkettőt, hogy eljuthassak a következő szintre. Nincs megállás! Mi igazán megtaláltuk a nagyszerű egészséget és gazdagságot ebben a palackban.
Damian R., USA


2014 januárjában kezdtem el a Laminine szedését. Négy napon belül, napi négy Laminine kapszula szedésével óriási növekedést tapasztaltam az energiaszintemben, majd azt is észrevettem. hogy nőtt az erőnlétem és az állóképességem. Június elején kezdtem el szedni a Laminine-t és a Laminine OMEGA+++ termékeket, most pedig egyre jobban érzem magam, a bőröm is szebb. Már az emberek is észrevették a különbséget. A hajam újra nő, ráadásul vastag és erős. Úgy szeretem ezt a két terméket, hogy ezt a világgal is meg szeretném osztani.
Dayle P., USA


A Laminine olyan termék, amely mindenki számára reményt és lehetőséget kínál arra, hogy elérje céljait. Nekem személy szerint az erőnlétem és az állóképességem fejlesztésében, valamint a stressz hatékonyabb kezelésében nyújtott segítséget.
Olga S., USA


Miután elkezdtem a Laminine szedését, azt tapasztaltam, hogy az éjszakai alvásnak köszönhetően nappal több energiám van. Sok éve álmatlansággal küzdök, és a Laminine hozzásegített a hosszabb és gyakoribb alváshoz.
Barbara F., USA


A Laminine a leglenyűgözőbb termék, amellyel 27 év alatt dolgoztam. Egyetlen másik táplálék-kiegészítő termék sem nyújt ilyen sokat, ilyen sokaknak, ilyen alacsony áron, ilyen gyorsan. A kulcs az, hogy minél több emberrel beszéljen, elmondja nekik a saját történetét és más olyan emberek történetét is, akik eredményeket értek el.
Roger D., USA


Amikor olyan jó eredményekkel szedtem a Laminine-t, az arra ösztönzött, hogy az üzleti lehetőséget is kihasználjam. Amikor másoknak tartok előadást, először mindig a terméket mutatom be, és csak azután beszélek a kompenzációs tervről. Örülök, hogy nem csak az egészségük, de a pénzügyeik javításában is segíthetek az embereknek.
Edison T., Fülöp-szigetek


A Laminine hatása pontos és kiszámítható, ott hat, ahol a szervezetnek szüksége van rá! A Laminine-t és a Laminine OMEGA+++ a táplálék-kiegészítők dinamikus kettőse. Nincs más olyan táplálék-kiegészítő, amelyet szednék vagy másoknak is bemutatnék. A tökéletes egészség titkát nem pusztán feltárták, de el is magyarázták, meg is tapasztalták és ki is fejezték, mint eddig soha! Le a kalappal, ez a világ legjobb üzleti modellje és termékcsaládja. Akár jobb egészségre van szüksége, akár megőrizni szeretné az egészségét, a Laminine és a Laminine OMEGA+++ erősen javasolt az Ön számára!
Larry F., USA


A barátaimmal együtt hatalmas változást tapasztaltunk az életünkben, amióta napi szinten szedjük a Laminine-t. Jól alszunk és nem vagyunk stresszesek, tehát sokkal boldogabbak vagyunk. Jobban tudunk koncentrálni, és összességében jobban érezzük magunkat. Továbbra is megosztom másokkal a Laminine és a Laminine OMEGA+++ termékeket, közben pedig az LPGN üzletemet fejlesztem, és hosszú távú jövedelmet szerzek.
Cecilia T., USA


Általában 2 Laminine kapszulát veszek be reggelente, majd újabb 2 kapszulát délután. A tapasztalatomról “agyváltozásként” szoktam beszélni, mert nem csak a közérzetem változott meg, hanem a gondolkodásmódom is.
Rick G., USA


Bonyolult történetem van a bőrömmel. A gyógyszerek és az asztma rettenetesen érzékennyé tette a bőröm az arcomon és a nyakamon. Hidratálóval kezdtem, de le kellett váltanom a használat kétharmadánál, mert allergiás reakciókat okozott. A szemem és a szám körüli bőr időről időre kirepedezett. Utána elkezdtem Laminine-t szedni, rövid idő után valaki, aki nem tudott a küzdelmes éveimről, azt mondta nekem, hogy sugárzóan nézek ki, és ez megragadta a figyelmemet.
Wanda M., Ausztrália


Korábban gondot okozott nekem az, hogy éjszaka visszaaludjak, ha már egyszer felébredtem. Nagyon gyakran megesett, hogy két órát olvastam, mielőtt újra eltudtam aludni. A Laminine szedésével arra lettem figyelmes, hogy az elmém ilyenkor könnyebben megnyugszik, és hagyja, hogy rögtön visszaaludjak.
Carol M., USA


Az élelmiszereink olyan rosszak, hogy nincsenek meg bennük azok a tápanyagok, amelyekre szükségünk van. A Laminine-nal viszont 22-féle aminosavat és egy nagyszerű, fibroblaszt növekedési faktorral ellátott rendszert juttat a szervezetébe. Az utóbbi egy karmesterhez hasonlítható, amely irányítja az aminosavakat a szervezeten belül.
Adrian M., USA


2012 márciusában kezdtem el szedni a Laminine-t, amikor szörnyű térdfájdalmat éreztem és merevítőt kellett viselnem. Mindössze három nap után, napi négy Laminine kapszula szedése után – kettőt reggel, kettőt pedig este vettem be – levettem a merevítőt. A Laminine most az alvásban segít, és éppen ma rendeltem meg a Laminine OMEGA+++ készítményt. Izgatottan várom a hatásait.
Cyndi Y., USA


Amióta a Laminine-t használom, jobban alszom, most pedig szellemileg is frissebb vagyok. Súlyos agyi rendellenességem és szívbetegségeim voltak, és számos kezelésen kellett átesnem, most viszont a Laminine-nek köszönhetően gyorsan felépülök belőlük. A Laminine megváltoztatta az életem.
Shanna M., USA


2012 októberében kezdtem el szedni a Laminine-t az orvosom javaslatára. Multiple Scelrosisban (MS) szenvedek, amely miatt bénultsággal és vaksággal is meg kellett küzdenem. Már a Laminine szedésének első néhány napja után erősebbnek éreztem magam, mozgékonyabbnak éreztem a végtagjaimat, javult a látásélességem, a szellemi frissességem és az energiaszintem, optimistább vagyok. A Laminine a napi étrendem fontos része, és eszembe sem jutna abbahagyni a szedését. Még mindig érzem, hogy javítja az általános egészségemet és közérzetemet, pedig rendkívüli igénybevételt jelentő és stresszes életem van.
Shawn C., USA


A Laminine segített a férjemnek visszanyerni az energiáját és kitartását a fizikai kihívásokat illetően. Ráadásul a memóriája is javult! Mindketten szedünk Laminine OMEGA +++-t is, és soha többet nem aggódom a vérkeringésünk miatt. Mindketten csak nyertünk és új életünkre fókuszálhatunk.
Tatyana K., USA


Amikor elkezdtem a Laminine szedését, azonnal észrevettem azt, hogy mélyebben alszom, ez pedig jót tett az általános közérzetemnek. Korábban szinte állandóan szorongtam, és képtelen voltam összpontosítani. Ez nagyon megnehezítette számomra a stresszes helyzetek kezelését. Azt is észrevettem, hogy a bőröm simábbá vált. 57 éves nő vagyok, és most jobban érzem magam, jobban is nézek ki. Ez egy áldás a számomra. Emelem kalapomat, mert a Laminine nagy hatással van az életminőségemre.
Barbara G., USA


forrás: http://mylifepharm.com