DIGESTIVE+++

A DIGESTIVE+++ egy szabadalmaztatott formula a kiváló emésztésért. Húszéves korunk után az test természetes emésztőenzim-termelése évtizedenként mintegy tíz százalékot csökken. Mivel ezek az enzimek gondoskodnak a bevitt fehérjék, szénhidrátok és zsírok feldolgozásáért és a szervezet által hasznosítható formára alakításáért, kiemelten fontos a pótlásuk, és megfelelő szinten való tartásuk a kor előrehaladtával. Ezáltal biztosítható, hogy a megfelelően működő emésztőrendszer is hozzájárul a mindennapos jóllétünkhöz. 

A DIGESTIVE+++ kimagaslóan hatékony és kiváló minőségű összetevői elősegítik a Laminine-nel bevitt hatóanyagok jobb felszívódását. 

 

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.

A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

Copyright © 2023 Őssejtterápia Laminine

Ezt a weboldalt a LifePharm nem hagyta jóvá és nem üzemelteti. A webhelyen kifejtett információk és vélemények kizárólag a webhely tulajdonosának adatai és véleményei, és nem jelentik a LifePharm termékek reklámozását. Ez a webhely nem e-kereskedelmi webhely, és nem vásárolhat. Az árak tájékoztató jellegűek. Vásárlások esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és átirányítjuk a hivatalos weboldalra: www.lifepharm.com. NB Csapatunk népszerűsíti a LifePharm Globális Hálózatot (LPGN). 

Powered by Őssejtterápia Laminine

Developed by: Elitring.com