LAMININE®

A LifePharm szabadalmaztatott fertilizált madártojás-kivonata a felnőttek fibroblast növekedési faktorral kapcsolatos kutatásokon alapul. A témában végzett több, mint száz évnyi kutatások azt mutatják, hogy a tojás-extraktátum stimulálja a sejtgyógyulást és a sejtregenerációt. A LifePharm bioaktív tojás növekedési faktorok megtermékenyített madártojásokból kerülnek kivonásra egy szabadalmaztatott szárítási eljárás révén, amely biztosítja, hogy a növekedési faktorok és a tápanyagok sértetlenek maradnak. A fehérje biofaktorok, például a fibroblaszt növekedési faktor (FGF-2), a vérlemezke eredetű növekedési faktor (PDGF) és az átalakító növekedési faktor Béta-1 (TGFB) csak ebből a tojáskivonatból érhető el. Ezek a biofaktorok elősegítik a sejtek szaporodását, optimalizálják a sejtfunkciókat és megvédik a DNS-t a telomerek meghosszabbítása révén. A tojáskivonat serkenti a sejtek regenerálódását, ami biztosítja a test szerveinek és rendszereinek egészségesen tartását.

 

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.

A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.


Fedezd fel a LAMININE

A Laminine igazi sikertörténet.

2011-óta van a piacon, gyártója és forgalmazója a LifePharm Global Network.

Nézd meg ezt a pár perces videót, amely a Laminine történetét mutatja be.


(Hivatalos infó magyar nyelven a kapcsolat által Kattints Ide)

A Laminie-t két orvosnak köszönhetjük:

Dr. John Davidson kanadai orvos 1929-ben vizsgálni kezdte a megtermékenyített tojás petesejtet. Ő az első, aki foglalkozott ezzel lehetőséggel, mint egy természetes lehetőséggel a rák kezelésében. Felismerte, hogy a megtermékenyített tyúktojás 9-dik napján a tojás kivonata tartalmaz olyan anyagot, vegyületet, amely az emberi szervezetbe bejutva képes regeneráló folyamatok beindítására. Több, mint egy évtizedet szánt elmélete igazolására és kutatásaira, de 1943-ban meghalt, és úttörő kutatásai feledésbe merültek.


50 évvel később Dr. Bjoedne Eskeland Norvég orvos, kutató szakértő Dr. J. Davidson eredeti kutatásait tovább fejlesztette. Az ember által is fogyasztott tojás különleges kombinációja az aminosavaknak, peptideknek, fehérje frakcióknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fontos védelmi elemeket, növekedési faktorokat, hormonokat és más biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. A továbbfejlesztett kutatással jött létre a Laminine termék, mely OPT9 név alatt szabadalommal védet. Számos kutatás és klinikai vizsgálat is történt. 


Gondolkoztál már azon, hogy egy gyermek fizikailag miért fejlődik olyan hihetetlen sebességgel? Hogy miért képes olyan gyorsan anyanyelvét megtanulni, és hogyan tud emlékezni a legapróbb részletekre is? Hogy egy fiatal szervezetben miért van annyi energia, lendület és vitalitás? Lehet azt gondolod, hogy ez csak azért van, mert fiatal és gondtalan …

A válasz többek között abban rejlik, hogy van egy olyan vegyület, amely létfontosságú az embrionális fejlődés támogatásában: ez az úgynevezett fibroblaszt növekedési faktor (fibroblast growth factor, FGF).

Az FGF indítja be a szervezet őssejtjeit a sejtosztódásra és a speciális sejtté alakulásra. Bőrsejt, izomsejt, idegsejt, porcsejt, csontsejt – és így tovább…

Az őssejt olyan sejt, mely képes arra, hogy többféle sejtté differenciálódjon, osztódjon. Ehhez viszont növekedési faktorokra és aminosavakra van szüksége fejlődése során. 

Az őssejtek a növekedési faktorok hatására gyorsan új sejteket termelnek, méghozzá olyan sejtetek, melyekre az adott fejlődő, vagy károsodott szövetben szükség van.

Míg az FGF könnyen elérhető az emberi méhlepényben, magzati korban folyamatosan rendelkezésre áll, születés után az emberi testben ez idővel csökken, és lényegében eltűnik ahogy öregszünk. Testünk nem képes előállítani saját növekedési faktort.

Viszont pótolható.

Az amerikai LifePharm cég klinikailag tesztelt Laminine terméke már elérhető Európában és Magyarországon is!

Az FGF lényegében átprogramozza a felnőtt szöveti őssejteket ott, ahol arra a legnagyobb szükség van a szervezetben. Feladatuk, hogy javítsák és regenerálják a sejteket és a szöveteket a szervezetben.

A Laminine már széleskörűen bizonyította hatását különböző problémákkal küzdő embereknél Ázsiától Amerikáig, immár 2011 óta. 2015-től Európában, 2016-tól Magyarországon is elérhető a Laminine nyújtotta megoldás.

A Laminine annyira elismert termék lett, hogy 2015-ben és 2016-ban is bekerült az amerikai orvosi „nagy könyvbe”,

„orvosi bibliába”

a „Physicians’ Desk Reference” kiadványba,

amely az ajánlott gyógyszerek és alternatív medicinák könyve az USA-ban.


2016. szeptember 10-11-én Budapesten volt

az LPGN Magyarországi megnyitója, hivatalos céges rendezvénye.

Dr. Edward Andujar M.D a LifePharm kutatási, termékfejlesztési, orvosi oktatás és alternatív egészségügyi kezelés vezetője.

Az videóban arról beszél, hogy hogyan segít az őssejteknek a Laminie és a további termékek mire készültek (38 perc).


 Harmadik Steve Brown a LifePharm piacfejlesztési alelnöke.

A Laminine egy egyedülálló, szabadalmaztatott formula, amely a növekedési faktor mellett a legfontosabb aminosavakat is biztosítja testünk számára, valamint a megfelelő szállítási mechanizmusok oda irányítják, ahol a szervezetnek leginkább szüksége van rá.

Ez a természetes összetevőkből álló termék tartalmazza a legtöbb vitamint, fontos ásványi nyomelemet, esszenciális aminosavakat. A természet tiszta, tökéletes élelmiszere. Ideális kombinációban tartalmaz tengeri és növényi fehérjéket, és megtermékenyített tojásból kivont, koncentrált FGF2 növekedési faktort.

Többféle növekedési faktor létezik, ezek közül az FGF2 van a Laminine-ban. Az FGF2 csak az alvó őssejtekre van aktiváló hatással, más típusú sejtekre nem.

A Laminine képes beindítani a test saját javító mechanizmusát, amely regenerálja a sérült sejteket. Ez a javító mechanizmus fiatalabb korban még jól működhet, de lelassul az öregedéssel. A Laminine újraindítja ezt a hatalmas javító mechanizmust.

Optimális egészség és egyensúly

Alvás és a bőr állapotának javítása – Laminine

 • Elősegíti a pihentetőbb alvást
 • Mérsékli a stresszt
 • Kollagént épít az egészségesebb bőrért
 • Lassítja az öregedési folyamatokat

Energia és fizikai erő – Laminine

 • Javítja az állóképességet és növeli az energiát
 • Gyorsabb edzés utáni regenerálódás
 • Javítja az izomtónust és izomerőt
 • Növeli a libidót / szexuális vágyat

Stressz és feszültség mentesítés – Laminine

 • Fenntartja az egészséges kortizol szintet
 • Szabályozza a szerotonin szintet
 • Csökkenti a feszültséget
 • Támogatja az érzelmi egyensúlyt

Mentális és érzelmi támogatás – Laminine

 • Serkenti a természetes DHEA hormon termelést
 • Segíti az agy működését és aktivitását
 • Javítja a koncentrációt

Képzeld el, az egészséged javul, nem romlik, és élvezed a nagyobb fizikai, mentális és érzelmi erődet! Ez többet nyújt, mint a mitikus fiatalság forrása egy távoli földön … ez a vágy itt és most elérhető. Ez a forrás a LifePharm.

A LifePharm cég kizárólagos joggal gyártja és forgalmazza ezt a szabadalmaztatott terméket, és szigorúan követi és betartja az FDA, vagyis Food and Drug Administration (élelmiszer és gyógyszer engedélyeztetési hivatal) minőségi követelményeit.

Annak ellenére, hogy az emberi társadalom hihetetlen tempóban fejlődött és „civilizálódott”, kétségtelen, hogy a modern élet temérdek mennyiségű stresszt okoz szervezetünknek. A stressz depresszió, fáradtság, memóriazavar, cukorbetegség és számos más betegség formájában mutatkozik meg. A stressz erősen rontja szervezetünk fizikai, mentális és lelki egészségét.

Az élet megújulása:

Az egyik legcsodálatosabb felfedezés és tapasztalat a Laminine kapszulával kapcsolatban, ami megkülönbözteti bármely más terméktől a piacon, hogy hihetetlen hatással van a szervezet kortizol szintjére. Megvan a képessége, hogy a testünkben lévő kortizol szint csökkentésével redukálja a stressz egészségre gyakorolt káros hatásait.

„A magas kortizol szint felgyorsítja az öregedési folyamatot. Felfedeztük, hogy 12 napi Laminine fogyasztás után 23%-al csökken a kortizol szint” Dr. Bjoedne Eskeland

 

A kiegyensúlyozott, harmonikus élet alapja a jó egészség. A LifePharm Global vállalat éppen erre a célra fejlesztette ki a Laminine kapszulát. Összetétele és hatásmechanizmusa alapján nincs még egy ehhez hasonlítható étrend kiegészítő.

A Laminine természetes összetevők szabadalmaztatott kombinációjából áll, amely a sejtek egészsége szempontjából elengedhetetlen 22 aminosavval látja el a szervezetet:

A formula alapja a fibroblaszt növekedési faktor (Fibroblast Growth Factor, FGF). Ez az összetevő indítja be a szövet őssejteket, hogy azok a szervek természetes állapotukra való visszaállítását segítsék. Ez a vegyület a fiatal szervezetben is megtalálható, de az FGF szintje az idő múlásával folyamatosan csökken. Ilyenkor jelentkeznek az idő előtti öregedés és degeneráció jelei.

A Laminine előnyei:

Működjünk együtt!

A LifePharm egészségügyi küldetése a Laminine-nal kezdődött, egy szabadalmaztatott, egyedi formulával, amely jelentős mértékben hozzájárult az emberek életminőségének javulásához.

Ez az amiért folytatta a cég a Laminine termékcsalád bővítését, olyan termékekkel, melyek együttesen támogatják az egészséges életmód elérését.

Próbáld ki – tapasztald meg kedvező hatásait – ajánld családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek!

A Laminine közvetlenül a gyártó – forgalmazó cég webáruházából rendelhető:

Az Adagolás betegség típusra lekérdezhető, de csak regisztrálok, vásárlok számára!


Copyright © 2023 Őssejtterápia Laminine

Ezt a weboldalt a LifePharm nem hagyta jóvá és nem üzemelteti. A webhelyen kifejtett információk és vélemények kizárólag a webhely tulajdonosának adatai és véleményei, és nem jelentik a LifePharm termékek reklámozását. Ez a webhely nem e-kereskedelmi webhely, és nem vásárolhat. Az árak tájékoztató jellegűek. Vásárlások esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és átirányítjuk a hivatalos weboldalra: www.lifepharm.com. NB Csapatunk népszerűsíti a LifePharm Globális Hálózatot (LPGN). 

Powered by Őssejtterápia Laminine

Developed by: Elitring.com