OMNIA

A megfelelő bőrápolás elengedhetetlen az egészséghez és az életteli megjelenéshez. Azonban az arcbőrre felkent anyagok önmagukban nem elégségesek. Minden, amit elfogyasztunk, negatív, vagy pozitív módon hatással van bőrünkre, így hát a megfelelő vitaminok és tápanyagok bevitelével biztosíthatjuk, hogy bőrünk a lehető legjobban nézzen ki.

Az OMNIA esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat és speciális tápanyagokat tartalmaz az egészséges és ragyogó bőrért. Mindezt csupán egy apró kapszulában. Három fő összetevőből áll: a LifePharm megtermékenyített madártojásból származó kivonatából, napjaink egyik „szuperételéből”, a spirulinából és a vörös here virágának esszenciájából, melyek bizonyítottan segítenek fiatalosan és egészségesen tartani bőrét a kor előrehaladtával. Ezen felül három további hatásos, ásványi anyagokból, kollagénekből és természetes hidratálókból álló összetevő-komplexet is tartalmaz, amelyek erősítik a bőrszövet szerkezetét, működését és megjelenését: Fiatalító Komplex, Szuper B-vitamin Komplex és botanikai keverék. Ez az átfogó és hatékony formula nem csupán a bőrnek kedvező, de erősíti a hajat és a körmöket egyaránt, miközben csodás megjelenést biztosít számukra.


Copyright © 2023 Őssejtterápia Laminine

Ezt a weboldalt a LifePharm nem hagyta jóvá és nem üzemelteti. A webhelyen kifejtett információk és vélemények kizárólag a webhely tulajdonosának adatai és véleményei, és nem jelentik a LifePharm termékek reklámozását. Ez a webhely nem e-kereskedelmi webhely, és nem vásárolhat. Az árak tájékoztató jellegűek. Vásárlások esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és átirányítjuk a hivatalos weboldalra: www.lifepharm.com. NB Csapatunk népszerűsíti a LifePharm Globális Hálózatot (LPGN). 

Powered by Őssejtterápia Laminine

Developed by: Elitring.com