OMEGA+++

Az OMEGA+++ egy szabadalmaztatott, többes hatású készítmény, amely segíti a szív normális működését. EPA és DHA Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, valamint K2 vitamint is. Ezek a Omega-3 zsírsavak alkotják azt az egyedülálló formulát, amely hatékonyan támogatja számos előnyös testi funkciónkat, mint például a megfelelő véralvadási értékek és a normális szívműködés.

Az OMEGA+++ kimagaslóan hatékony és kiváló minőségű összetevői elősegítik a Laminine-nel bevitt hatóanyagok jobb felszívódását.

LAMININE OMEGA+++ 

Az egészséges keringési rendszer alapja

Egészséges táplálkozás az Omega-3, -6, -9 zsírsavakkal

A többszörösen telítetlen zsírsavak rendszeres fogyasztása elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez, de kimagasló szerephez jutnak a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos (pl. mell-, prosztata- és vastagbélrák) betegségek prevenciójában is, sőt még a csontritkulás, egyes pszichés zavarok, bőrpanaszok, bizonyos autoimmun problémák és allergiák megelőzésében vagy enyhítésében is.

 

Legértékesebb kincsünk az egészségünk. Sikereink értéktelenek nélküle. Azonban, ha egészségesek vagyunk és tényleg a legjobb formánkat hozzuk, sikeresek lehetünk az élet bármely területén – egészségügyi, személyes, szakmai és pénzügyi téren is.

A jó egészség alapjai:

 • Kiegyensúlyozott életvitel
 • Egészséges táplálkozás
 • Megfelelő fizikai aktivitás
 • Rendszeres, pihentető alvás

Hogyan alapozzunk meg egy jó egészségi állapotot?

A jó egészségi állapot a jól működő keringési rendszerrel kezdődik.

Egy egészséges keringési rendszer rendelkezik:

 • Optimális véráramlással az agyba és a szervekbe
 • Optimális véráramlással a szívbe
 • Az előző feladatok ellátásának és más fizikai aktivitások gyors helyreállításának képességével.

Egy jól működő keringési rendszer nélkül a test nem képes a betegségek elleni hatékony védekezésre és a stabil belső környezet fenntartására.

Az Omega zsírsavak esszenciális zsírsavak.

Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani ezeket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Hogyan juthatunk hozzá ezekhez az értékes tápanyagokhoz természetes formában, ha nem akarunk a szintetikus készítmények felé fordulni? Azt szokták mondani, hogy ha változatos az étrendünk, akkor nagy valószínűséggel minden szükséges tápanyaghoz hozzájuttatjuk szervezetünket. Azonban ezek az értékes zsírsavak csak nagyon kevés természetes élelmiszerben fordulnak elő, ráadásul, nem szerepelnek gyakran a magyar konyha és a magyar gasztronómia mindennapi palettáján. Ilyen például a lazac és a különféle tenger gyümölcsei.

A megfelelő összhang


A legjobb minőségű alapanyagokból fejlesztve, melyek a leghatásosabb formulát biztosítják: Omega 3, 9 zsírsavakQ10 koenzimK2 vitamin és természetes őssejt aktiváló formula.

 • Omega 3, 9 zsírsavak segítik fenntartani a HDL („jó” koleszterin) és az LDL („rossz” koleszterin) normális egyensúlyát a szervezetben. Megakadályozzák a felesleges koleszterin képződést és segítik a központi idegrendszert abban, hogy megfelelő jeleket küldjön a keringési rendszernek.

A koleszterin minden emberi sejtben megtalálható fontos vegyület. A koleszterin nagyobb hányada a májban képződik, kisebb részét a bevitt táplálékkal vesszük magunkhoz. A sejtmembránok felépítésében vesz részt, valamint az epesavak egyik alkotója, és sokféle hormon előállításának kiindulási anyaga.

A koleszterin vegyületnek két fő típusa van: a HDL , és LDL koleszterin. A HDL koleszterin (high density lipoprotein – nagy sűrűségű lipoprotein) a védő-koleszterin, az érfalban lerakódott koleszterint visszaszállítja a májba, ahol az lebomlik. Az érfal védelmében jelentős a szerepe.

Az LDL koleszterin (low density lipoprotein – kis sűrűségű lipoprotein) a „rossz” koleszterin. Funkciója a koleszterin szállítása a májból a sejtekhez. Ha túl nagy a koleszterin szint és a sejtek ezt a mennyiséget nem tudják felhasználni, az egyensúly felborul, és a felesleges koleszterin az erek falában lerakódik. A lerakódott koleszterin következtében nő az érelmeszesedés, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélye, kockázata.

 • Q10 koenzim egy erőteljes antioxidáns, amely segít legyőzni az oxidatív stresszt az erekben, ezáltal a vérnek szabad áramlást biztosít.

A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének fontos része a szabad gyökök káros hatásának kivédése.

A Q10 koenzimnek alapvető szerepe van a sejtek anyagcsere folyamatainak optimalizálásában. Nélkülözhetetlen a szervezet energiaszintjének fenntartásában. Emellett gátolja a szabad gyökök képződését, általános antioxidáns hatású.

A Q10 mennyisége az életkor előrehaladásával folyamatosan csökken, emiatt rendszeres pótlására idősebb korban kiemelt figyelmet kell fordítani.

 • K2 vitamin segíti a kalcium megfelelő helyekre történő beépülését (fogak, csontok), és ezzel egyidejűleg megvédi és megtisztítja az ereket a kalcium lerakódástól.
 • Megtermékenyített madártojás kivonat (Laminine) aktiválja a szöveti őssejteket, hogy az OMEGA+++ összetevői még hatékonyabban tudjanak működni.


Miért van szükségünk az Omega zsírsavakra?

Mert az Omega 3 zsírsavak szerepet játszanak: a szívbetegségek kialakulásának csökkentésében, a vérsűrűség csökkentésében, a vérnyomás csökkentésében, a vér triglicerid szintjének csökkentésében, az erek rugalmasságának megőrzésében, a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában a bőr nedvességtartalmának, puhaságának fokozásában.


Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. Hiánya az agyműködés zavarán keresztül számos mentális problémát okoz, így szerepe van a hangulatzavarok, de még a schizofrénia kialakulásában is. (Omega-3 Tanulmány)

Mert az Omega-6 zsírsavak hiánya az alábbi tüneteket okozhatja: bőr-, és szemszárazság hajhullás bőrön keresztüli vízveszteség, zsíros máj, veseleállás, tanulási problémák hangulatingadozás, koncentrációzavarok, hiperaktivitás, lecsökkent hormontermelés, immunrendszeri-, és ízületi problémák, gyakori fertőzések, lassuló sebgyógyulás, szívritmus-, és emésztési zavarok.

Az Omega-9 zsírsavak pedig egészségesen tartják a szív-és érrendszert, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, és segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében.

Hogyan tudjuk beszerezni az Omega zsírsavakat? Vajon honnan jutunk hozzájuk a lehető legkevesebb utánajárással, és a lehetőségekhez mérten minél kevesebb forrásból.

Felhasználva a legmagasabb minőségű, biztonságos forrásból származó összetevőket, a Laminine Omega+++ szabadalmaztatott termékünk, amely tulajdonképpen omega zsírsavakat, Koenzim Q10-et és K2 vitamint tartalmaz, kiegészítve a Laminine egyedülálló, erőteljes hatóanyagával. Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat.

CoQ10 erős antioxidánsként védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen a vérerekben, megtisztítva azokat megfelelő véráramlás számára.

Vitamin K2 segítségével eljut a kálcium a csontokba és a fogakba, ahol szükség van rá és megakadályozza, hogy az artérikákban lerakódjon.


Copyright © 2023 Őssejtterápia Laminine

Ezt a weboldalt a LifePharm nem hagyta jóvá és nem üzemelteti. A webhelyen kifejtett információk és vélemények kizárólag a webhely tulajdonosának adatai és véleményei, és nem jelentik a LifePharm termékek reklámozását. Ez a webhely nem e-kereskedelmi webhely, és nem vásárolhat. Az árak tájékoztató jellegűek. Vásárlások esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és átirányítjuk a hivatalos weboldalra: www.lifepharm.com. NB Csapatunk népszerűsíti a LifePharm Globális Hálózatot (LPGN). 

Powered by Őssejtterápia Laminine

Developed by: Elitring.com