Történetünk

A LifePharm alapítója és ügyvezetője, Wicky Suyanto Indonéziában nőtt fel, ahol a vállalkozások indítása meglehetősen kihívást jelentő, az egészséget pedig gyakran másodlagosnak tekintik. Elhatározta, hogy létrehoz egy olyan vállalkozást, amely egyszerre biztosít pénzügyi függetlenséget és egészséget bárki számára elérhető módon. Ezzel a küldetéssel indította útjára a LiffePharmot 2011-ben.

laminine 1

Abban a hitben alapítottam meg a LifePharmot, hogy az az egészség és a jólét együtt létezik: a jólét biztosítja az egészséget, az egészség pedig segít a gazdagodásban. Olyan lehetőséget szerettem volna teremteni, amellyel minkettő egyszerre megvalósítható.

Így érdemes élnünk, mert az életnél nincs értékesebb.

-Wicky Suyanto, Alapító és ügyvezető

Úgy gondoljuk, hogy első felelősségünk független vállalkozóink és ügyfeleink iránt, akik megbíznak bennünk testi és pénzügyi egészségük integritásában. Folyamatosan kell boldogulnunk az értékteremtés érdekében, és élen kell járnunk a csúcstechnológiával, hogy elősegítsük a hosszabb életvitel és az egészségesebb jólét kutatását. Az ügyfeleknek WOW-élményt kell biztosítani mind a termék, mind a szolgáltatás területén. Független vállalkozóinknak lehetőséget és oktatásra van szükségük a fenntartható jövedelem eléréséhez.

Felelősök vagyunk az alkalmazottainkért az egész világon. Hiszünk az autonóm munkakörnyezetben, ahol minden ember szabadon elvégezheti a legjobb munkáját. Tiszteletben tartjuk a sokszínű munkahelyet, és céltudattal kell rendelkezniük, és folyamatosan törekedniük kell a mesterkedésre. Támogatjuk munkatársaink egészségét és jólétét, és segítjük őket egyéni feladataik teljesítésében. Egyenlő esélyekkel rendelkező vállalat vagyunk, és arra törekszünk, hogy képes vezetőket fejlesszünk ki, amelyek előrelépnek bennünket.

Felelősséggel tartozunk az értéknövelésért azoknak a közösségeknek, amelyekben üzleti tevékenységet folytatunk. Segítenünk kell a közösségünkben élő embereket, hogy hosszabb, egészségesebb életet éljenek, és lehetőségük legyen vállalkozni. Jó polgároknak kell lennünk ezekben a közösségekben – támogatva a jótékonysági szervezeteket és jobb helyre hagyva őket, mint korábban voltak. Megfelelően meg kell tartanunk azokat a közösségeket, amelyeket kiváltságosan használhatunk, és gondnokaink kell lennünk a környezetünk és a természeti erőforrások javításában.

Copyright © 2023 Őssejtterápia Laminine

Ezt a weboldalt a LifePharm nem hagyta jóvá és nem üzemelteti. A webhelyen kifejtett információk és vélemények kizárólag a webhely tulajdonosának adatai és véleményei, és nem jelentik a LifePharm termékek reklámozását. Ez a webhely nem e-kereskedelmi webhely, és nem vásárolhat. Az árak tájékoztató jellegűek. Vásárlások esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és átirányítjuk a hivatalos weboldalra: www.lifepharm.com. NB Csapatunk népszerűsíti a LifePharm Globális Hálózatot (LPGN). 

Powered by Őssejtterápia Laminine

Developed by: Elitring.com