LAMIDERM APEX

A LAMIDERM APEX az első szabadalmaztatott LifePharm Fertilizált Madártojás-kivonatot tartalmazó bőrregeneráló szérum a piacon. Ez az összetevő tudományosan bizonyított módon megnöveli az emberi bőrsejtek kollagén-, elasztin- és fibronectin-előállító képességét, akár három napon belül. Ezen felül a svájci Alpokból származó gyógynövény-kivonatot tartalmaz, amely segít csökkenteni a bőr foltosodását, és ragyogóvá teszi a bőr tónusát. A szabadalmaztatott gyümölcskivonat-mixtúra, amely kivi-, eper-, gránátalma- és kék-, valamint tőzegáfonya-kivonatot tartalmaz, a sérült bőr megjelenését javítja. A szabadgyökök ellen a Q10 koenzim, valamint C- és E-vitaminok kombinációja veszi fel a harcot. Mindezt aloe vera juice és kókuszolaj teszi könnyen felszívódóvá a fiatalos, ragyogóan kinéző arc kedvéért.

 

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra ezáltal gyorsítva a test öregedését.

A LifePharm tudományos kutatásait elsősorban az a vágy hajtja, hogy olyan formulát legyenek képesek előállítani, amely segíti a felnőtt őssejtek aktiválását és támogatja a sejt-regenerációt.

Copyright © 2023 Őssejtterápia Laminine

Ezt a weboldalt a LifePharm nem hagyta jóvá és nem üzemelteti. A webhelyen kifejtett információk és vélemények kizárólag a webhely tulajdonosának adatai és véleményei, és nem jelentik a LifePharm termékek reklámozását. Ez a webhely nem e-kereskedelmi webhely, és nem vásárolhat. Az árak tájékoztató jellegűek. Vásárlások esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és átirányítjuk a hivatalos weboldalra: www.lifepharm.com. NB Csapatunk népszerűsíti a LifePharm Globális Hálózatot (LPGN). 

Powered by Őssejtterápia Laminine

Developed by: Elitring.com